perjantai 6. syyskuuta 2013

Suomi - Espanja, 6.9.2013 Helsingin Olympiastadion


Näin suomen maali syntyi gijonin illassa, joka on varmasti painautunut kaikkien suomalaisten jotka jalkapalloa seuraavat verkkokalvoihin. Tuo maali, joka sillä hetkellä yö myöhään sai minut hyppäämään sohvalta pystyyn ja tuntemaan vilpitöntä halua rakastella Teemu Pukkia.

Tänään on se ilta kun espanjalaiset tulevat helsinkiin ja ovat valmiita antamaan isän kädestä suomalaisille. Uskon, että tuo hävyttömän nolo tasapeli suomea vastaan ei tule toistumaan ja jos tulee niin espanjan pojat saavat todennäköisesti Del Bosquelta sellaista nänni kidutusta ettei varmasti unohdu. Totta kai toivon ja haluan uskoa suomen mahdollisuuksiin, mutta silti pieni ääni sisälläni sanoo, että Kalle "ooppa rehellinen itsellesi". Jos Suomi tänään voittaa, lupaan ja vannon että koskaan en enään epäile huuhkajia.

Valitettava tosi asia on kuitenkin se, että kaikkien suomalaisten on syytä kaivaa vaseliini purkit laatikoiden pohjalta ja sipaista tuhti kerros sitä ryppyreijjän ympärille, sillä tänään tullaan näkemään olympiastadionilla todella julma perseraiskaus ala sergio ramos,xavi,iniesta,villa etc.

Toivotaan silti parasta ja pelätään tottakai pahinta, super siistiä futis iltaa kaikille ja kannustetaan huuhkajia kotisohvilta taikka vaihtoehtoisesti paikan päältä. (jos haluaa livenä todistaa perseraiskauksen)

Tähän loppuun voisin heittää pommin varman tipsi vinkin kaikille: Suomi-Espanja 1X2 = 2 ;)

PS. Jos joku ei tiedä miltä vaseliini purkki näyttää nii laitoin varalta kuvan, jos ei kaapeista löydy niin kipin kapin ostamaan !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti