keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Anssi Salmela, herätys

Tämä Anssi Salmela keissi on jo pari päivää vanha, mutta pakko sanoa muutama sananen siitä. En pysty käsittämään sitä, jos on niin etuoikeutettu että pystyy pelaamaan jääkiekkoa ammatiksi niin se homma pitää vetää sitten aivan vihkoon ? Anssi Salmelan tapauksessa miehen pelilliset ansiot on kuitenki kohtalaiset jos verrataan uraa tuohon alkoholin määrään, joka Salmelan pojalle on maistunut. Viimeisimpänä tämä loistava potkut Donbass Donteskista ennen kauden alkua kheissi, jotkut eivät kestä elämää ilman alkoholia niin onko tässä kyseessä, joku en kestä jääkiekkoa ilman alkoholia ala Anssi Salmela.

Jos olisin Anssi poika vetäisin itseäni aika kovaa turpaan ja miettisin, että haluanko olla se jätkä joka muistetaan näistä asioista:

-Lättykestit David Backesiltä 2008

-Sekoilu MM2011 haastatteluissa kevyessä kenttäkännissä (toki ymmärrän, että juhlia saa mutta joku roti sentäs)

-Tarja Halosen halaaminen torilla tavataan kulta juhlassa (tuskin Halonen kovin hyvällä muistelee tätä kun viinan huuruinen hokitero menee halailemaan tasavallan presidenttiä,kiesus sentää)

-Potkut Donbass Donetskista ennen yhtäkään virallista ottelua

Mies on käynyt kuitenkin NHL:ssä pelaamassa, mutta silti pitää viinan kanssa sekoilla kuin joku teinipoika, sen viinan kanssa ehtii läträtä urankin jälkeen. (ja näköjään myös sen aikana)

Nyt pikkuvinkki Anssi Salmella, ota itseäsi niskasta kiinni ja herää !! Tuskin olet kovinkaan ylpeä teoistasi ja esim. siitä että Jukka Jalonen jätti sinut vuoden 2012 MM kisajoukkueesta muitten kuin pelillisten ansioitten takia. Toivottavasti otit opiksesi ja löydät uuden seuran KHL liigasta, mutta muista että tuskin näitä uusia mahdollisuuksia kovin montaa tarjotaan, kohta olet jossain mestiksessä pelaamassa ja sun ura muistetaan sinä kuuluisana via dolo rosana.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti